Wie wij zijn

Jan Piet (links), Jacob (midden), Yme (rechts)
Jan Piet (links), Jacob (midden), Yme (rechts)

Garage Bouwhuis de Jong is een jong bedrijf met als oprichters Jan Piet Bouwhuis en Yme de Jong. Beide hebben inmiddels bijna 20 jaar ervaring in de autobranche. Yme heeft veel ervaring opgedaan in een garage als allround technicus en is APK keurmeester, terwijl Jan Piet zich heeft gespecialiseerd als diagnose- en revisietechnicus. Sinds 2022 is ook Jacob van de partij voor all-round werkzaamheden.

Samen hebben ze in de loop der jaren al menig vriend en kennis van dienst kunnen zijn met technische (aankoop) adviezen. Mede door hun goede samenwerking en dat ze beide toe waren aan een nieuwe uitdaging hebben ze besloten om samen Garage Bouwhuis de Jong in Parrega te starten.

Bij Garage Bouwhuis de Jong bent u dus op het juiste adres voor een gespecialiseerd allround automonteur voor uw auto. Klassieke en moderne voertuigen alsmede bedrijfswagens en campers kunnen wij voor u in onderhoud nemen. Met opgeteld meer dan 40 jaar ervaring in het repareren van alle merken auto’s bent u bij Jan Piet en Yme dus aan het juiste adres!